Kiemelt hírek

TAO Határozat 2017

Ügyintézés helye: Magyar Jégkorong Szövetség, 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (Magyar...

TAO Határozat

Ügyintézés helye: Magyar Jégkorong Szövetség, 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (Magyar...

TAO határozat

TAO határozat

Jóváhagyó Végzés TAO sportfejlesztési program végrehajtására. Ügyintézés helye: Magyar Jégkorong...

I. Méri Janka Emléktorna

I. Méri Janka Emléktorna

Ezüstérmes Csapatunk! Május 06-07-i hétvégén a KMH Budapest által szervezett I. Méri Janka...

B.Ú.É.K.

B.Ú.É.K.

SZERENCSÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

 • TAO Határozat 2017

  2017. november 29. szerda, 12:27
 • TAO Határozat

  2017. november 29. szerda, 12:24
 • TAO határozat

  TAO határozat

  2017. május 19. péntek, 06:00
 • I. Méri Janka Emléktorna

  I. Méri Janka Emléktorna

  2016. május 09. hétfő, 09:40
 • B.Ú.É.K.

  B.Ú.É.K.

  2014. december 31. szerda, 06:26

Üdvözli Önt a

Angels Női Jégkorong Sportegyesület
Hivatalos Honlapja!

 

Idén 5. alkalommal vettünk részt az országszerte híres Duna parti sütésfőzésen. 2004ben rendezték meg az első Parázs- Varázs névre keresztelt 3 napos családi hétvégét. A buli a péntek esti koncerttel kezdődik. Számunkra azonban a szombati nap adja az igazi élményt.

 

Ezen a napon az ország minden tájáról jönnek társaságok, baráti körök, és mindenki egyszerre kezdi el a grillezést, főzést. A fa szén és a különféle ételek illata lengi be az egész partot. Minden évben egyre több pluszszórakozást biztosítanak a szervezők. Kicsik, nagyok is találnak kedvükre való szórakozást.

 A csapat 10. szülinapját is lent ünnepeltük. Ez volt az „újjászületett” Angyalok első közös bulija, ami szerintem nagyon jól sikerült.

Előtte soha nem ettem még Erős Pistás ropit, vagy mustáros pilóta piskótatallért. :D Ezen a napon mindenki megmutathatja főzési tudományát (vagy szüleiét) :)  A grillsütőt minden évben a Hamvai család biztosítja. Ezúton is köszönjük! A sütő mellett minden évben ugyan az a lelkes „kajafelelős” áll. Eddig még senki nem lett rosszul, úgy hogy azt hiszem, megtartjuk. A salátát mi magunk állítjuk össze, és elmondhatom, hogy minden évben egyre finomabb. :) Abban az évben nem csak az első hokis érmünket kaptuk meg, hanem a sárkányhajó versenyen is részt vett pár bátor angyal, akik szintén érmet szereztek.

 

  

Mindenki – gondolok itt a „régi” és „új” angyalokra, az edzői stábra, barátokra – mindenki együtt töltötte a napot. Annyira jól sikerült a nap, hogy eldöntöttük, ezután nincs Parázs- Varázs Angyalok nélkül!

Most írás közben is érzem a sülthusi illatát… (de lehet, hogy csak a szomszédból jön)

Ezen a nyáron kezdtük el a városi hoki szurkoló srácokhoz lejárni cipőhokira. A következő Pari- Varit már együtt töltöttük. Innen is vannak megmosolyogtató emlékeim. Riport Flower-el, a 6 éves Kitti nem mindennapi választása az édességes árusnál :) Nem bulizhattuk sokáig, mert másnap mindkét csapat részt vett a Ballhockey bajnokság dunaújvárosi fordulóján. A csajok másodikak lettek, és a srácok is jól szerepeltek.

 

A következő évben a várva várt hétvégére szervezték a Sportágválasztót. A pénteki egész napos kapura lövésben mindenki rendesen elfáradt. Volt, aki nem csak izomlázzal gazdagodott. Jó tanács: A felénk jövő koronggal ne nézzünk farkas szemet! Ugye Luki? :)

Itt a sütögetés mellett főleg a lustizás volt jellemző. Krisztián sütött, mi lányok pedig a salit készítettük. Ettünk, ittunk, pihiztünk, beszélgettünk :)

 

 

A tavalyi évben az időjárás nem nagyon kedvezett a részvevőknek. Hol esett, hol fújt. Az embernek nem volt sok kedve semmihez ebben a borongós időben, főként a ponyva alatt töltöttük az időnket.

 

Idén sem maradhatott ki a tradícióvá vált grill parti. Mint minden évben, most is itt ünnepeltük meg a Gabó és a csapat szülinapját. A szórakoztatásunkról Pityesz gondoskodott. A filmekben már láttam, hogy a csoki milyen hatással van a gyerekekre, de most már tudom, hogy tényleg igaz. :) A kaja idén is finom volt, de ez nem meglepő, hisz mi készítettük. :) És ha 1-2 falat leesett az asztalról, az sem veszett kárba, mert Alma (Sziszu kutya) nem hagyta a földre esni.

Két kajálás közben voltak, akik kártyáztak, voltak akik fodrászkodtak.

Míg a pasik a focimeccset nézték a kivetítőn, addig mi fáklyafénynél sztorizgattunk, nevetgéltünk és játszottunk a világítós karkötőinkkel. :D

 

A Parázs- Varázs remek alkalom, hogy a mindig jelentkező új lányok betekinthessenek a csapat életébe az edzéseken kívül is.

 

És ahogy már írtam, nincs Parázs- Varázs Angyalok nélkül, szóval,

Jövőre ugyan itt!

Következő meccs

Csatlakozz!

Tabella

Team
Played Points
1 MAC Marilyn 9 14
2 Angels Női Jégkorong SE 10 8
3 White Sharks 10 0

Belépés

Támogatónk

Dunaújváros Megye Jogú Város Önkormányzata

night lamps for living room